24/04/2024
Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски и Трајановски на фрлањето на крстот во Скопје

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и членот на Извршниот комитет на партијата и поранешен градоначалник на Град Скопје, Коце Трајановски присуствуваа на одбележувањето на празникот Водици во Скопје.