Претставата „Метод“ одложена поради повреда на еден од актерите

Театарската претстава “Метод” (El mètode Grönholm) од Жорди Галсеран, режија Ирена Стеријовска, која беше закажана за денес, четврток 24.10.2019 година, се ОДЛОЖУВА, поради повреда на актер вклучен во претставата.

(картите ќе важат или истите може да се заменат на билетарата)