Претставата „Сопружници“ се одложува поради болест на актер

Поради болест на актер вклучен во претставата, изведбата на претставата „Сопружници“ – Вуди Ален, режија Драгана Таневска, закажана за денес (петок) 04.02.2022, се ОДЛОЖУВА за петок 18.02.2022 година.

Од НУЦК „Григор Прличев“ информираат дека влезниците ќе важат, но доколку сакаат граѓаните истите ќе можат да ги заменат во билетарата.


ВебОхрид / 04.02.2022 / НУЦК „Григор Прличев“ Охрид.