Пригодни награди за ученици од ООУ „Живко Чинго“ за успеси на општински, регионални и државни натпревари

По повод 24 Мај – Денот на словенските просветители Св.Кирил и Методиј, ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти додели пригодни награди за учениците кои имаа освоено прво, второ и трето место на општински, регионални и државни натпревари.

„На учениците им го честитаме успехот. Воедно на сите им го честитаме празникот.“ – велат од ООУ „Живко Чинго“ – Велгошти.