PROBIKE Mirce – продажба, сервис и опрема за сите видови велосипеди

PROBIKE Mirce се наоѓа на улицата „Никола Карев“ број 2 во Охрид, наспроти Музичкото училиште „Методи Патче“. Врши продажба, сервис  и опрема за сите видови велосипеди.

PROBIKE Mirce е вистински избор за сите ентузијасти-љубители на велосипедизмот кои сакаат да го одржуваат својот велосипед во најдобра состојба. Додека пак за оние кои немаат велосипед, истиот можат да го изберат токму на ова место. 

работно време 9:00 – 18:00 

Повеќе информации на телефон: 075 250 488