Продавница за теписи – Мардини Струга

Продавницата за теписи Мардини Струга нуди голем избор на квалитетни акрилни, памучни и полиестер теписи од познати брендови Sanat Hali, Elexus, детски теписи во повеќе димензии, гумирани патеки, како и изработка на теписи за скалила по ваша мерка.

Теписите се совршен дополнителен украс за вашиот дом или канцеларија, кои ќе го направат вашето место уште попријатно. Нашите теписи се изработени од висококвалитетни материјали, кои гарантираат долготрајност и отпорност на притисок и триење. Кај нас ќе најдете теписи за секој вкус и за секој буџет.

Ви благодариме што ги избирате нашите производи!

Мардини – Струга

улица Маршал Тито бр.1 Струга, стара стоковна Меркур

работно време 09:00-21:00 (Недела – неработен ден)

телефон 070 339 432

facebook.com/Mardini.Struga