25/07/2024
Охрид

Проекција на филмот „Воскресение на Господ Исус Христос“

Вечерва во катедралниот црковен храм Света Софија во Охрид беше промовиран филмот „Воскресение на Господ Исус Христос“.

Собраните парични средства од влезниците ќе бидат донирани за изградба на црквата Воведение на Пресвета Богородица во населба Рача – Охрид, која е во тек.