Промоција на проектот МултиЗборко

Проектот МултиЗборко, кој е подржан од Фондацијата Отворено Општество Македонија, а го имплементира ОУ „Григор Прличев“ денеска беше презентиран пред наставниците од охридските основни училишта.

→ Презентација на Проектот МултиЗборко ←

МултиЗборко е наменет за имплементирање на дигиталните образовни ресурси како и мултиетничката интеграција во наставната практика во основното образование.