Распоредени по групи екипите-учесници на Турнирот „Петровден“ – Мешеишта

Денес беше извршено распоредувањето на екипите по групи на Турнирот во мал фудбал Петровден – Мешеишта.

Наградниот фонд на овогодинешниот турнир изнесува 120 000 денари.

1 место 70 000 денари
2 место 30 000 денари
3 место 15 000 денари
4 место   5 000 денари

Следуваат и пехари и медали за првите три позиции, како и награди за најдобар играч, најдобар голман и најдобар стрелец.

На овогодинешниот турнир учествуваат 26 екипи распоредени во 8 групи:

Група A
1. Бриони
2. АСП ПАК
3. Такси Мече
4. Златара Ерол

Група B
1. Сатеска
2. Фасадер Петкоски
3. Велкоски
4. Ресторан Европа

Група C
1. Еуро Стил
2. Др. Баткоски
3. Жив Бор

Група D
1. Шила
2. Гостилница Боем
3. Вевчани

Група E
1. Милкуз
2. Ноче
3. Аква Блу

Група F
1. Типлери
2. Млади Мајстори
3. Моби Петрол

Група G
1. Мате Маркет
2. Фаланга Волино
3. Искра

Група H
1. Мешеишта
2. Хотел Престол
3. Хотел Интернационал

Овогодинешниот турнир Петровден Мешеишта ќе започне на 23.06.2019 година во Недела од 20:30 часот.

Распоредот на натпревари дополнително ќе биде објавен.