Ревијален турнир во ватерполо

По повод Денот на независноста на Република Северна Македонија, од 5ти до 6ти септември, на малото пристаниште пред хотел „Палас“ ќе се одржи ревијален турнир во ватерполо. Турнирот е во организација на здружението за спортови на вода „Охридски бранови“, а учество ќе земат повеќе екипи од Република Србија и Република Северна Македонија.

Настанот се одржува под покровителство на Општина Охрид.