Соопштение за Комеморативна седница на СДСМ – Охрид

По повод ненадејната и прерана смрт на градоначалникот на Охрид д-р Јован Стојаноски од ОО на СДСМ Охрид информираат дека утре – недела 16 декември во 12 часот во партиските простории на ул. „Галичица“ ќе се одржи комеморативна седница.