Среќна Православна Нова година!

Почитувани читатели, Ви посакуваме Среќна Православна Нова година! Имајте година исполнета со многу здравје, љубов, среќа и благосостојба!

Нека е за многу години празнувањето на Св.Василиј!

Ваш WebOhrid