Света богослужба за празникот Св.Атанасиј Велики во Рамне

По повод претстојниот христијански празник Св. Атанасиј Велики се покануваат сите верници на 31.01.2019 година (четврток) да присуствуваат на света богослужба во манастирот посветен на светителот Св. Атанасиј во атарот на село Рамне.

Светата богослужба ќе биде со почеток во 09:30 часот.

После светата служба ќе се освети новата трпезарија и кумот ќе послужи ручек за сите добронамерни верници.

Ангел Андриоски