25 млади од АК „Брег на младоста“ утре ќе се упатат на одбележување на 40 години од младинската работна акција „Стрежево“ – Битола

Утре, 25 млади од Акцијашкиот клуб „Брег на младоста“ ќе се упатат на одбележување на 40 години од младинската работна

Read more

Охридските акцијаши најдобри на ниво на поранешна Југославија

Градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски, денес во зградата на општина Охрид ги прими  акцијашите од охридското здружение „Брег на младоста“ 

Read more

АК „Брег на младоста“ ќе биде дел од означувањето на туристичката сезона за поубав Охрид

Акцијашкиот клуб „Брег на маладоста“ не мирува. Членовите со својот ентузијазам, енергија и младост активно ќе се вклучат во организација

Read more