Основци од „Григор Прличев“ презентираа новогодишни изработки

Учениците од шестите и осмите одделенија при ОУ „Григор Прличев“ Охрид организираа Новогодишен базар. Имено, покрај одделенските предновогодишни приредби, овие

Read more