Македонците во Бугарија се приклучуваат кон кампањата на ММДЧП „Нашето име е Македонија“

Најновите билборди за „Нашето име е Македонија“ содржат пораки за Македонците во Република Македонија од потчинетите Македонци од Пиринска Македонија,

Read more