Влезници за Италија – Македонија можат да се купуваат до вторник

Фудбалската федерација на Македонија праќа информација до навивачите на македонската А репрезентација и љубителите на фудбалот кои сакаат да ја

Read more

Информација за билети за натпреварот Италија – Македонија во Палермо

Фудбалската федерација на Македонија ги информира навивачите и љубителите на фудбалот во Македонија дека одделот во „Куќа на фудбалот“ задолжен

Read more

Билети за натпреварот Италија – Македонија за СП 2022

Поддржувачите на македонската А репрезентација кои сакаат ја бодрат нашата селекција на бараж натпреварот Италија – Македонија во Палермо на

Read more