Започнаа подготовките за одбележување на празникот „Богојавление – Водици“

Координативното тело за организирање на манифестациите поврзани со празникот „Богојавление – Водици“, денес, одржа работен состанок.  На состанокот беше присутен

Read more

Премиерот Заев ќе биде во Струга по повод празникот Богојавление Водици

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утре (петок, 19.01.2018 година) ќе биде во Струга по повод големиот христијански

Read more

Охрид подготвен за празникот Богојавление – Водици

Дебарско-кичевската епархија во соработка со Локалната самоуправа Охрид, јавните претпријатија, Црвен крст, нуркачкиот клуб „Амфора“ и останатите соработници, и оваа година

Read more