Промени во режимот на сообраќај поради реконструкција на кружниот тек кај Општата болница

Поради извршување градежни работи на кружниот тек кај Општата болница, се известуваат сите превозници кои вршат општински линиски превоз на

Read more

Општата болница Охрид доби донација – специјализирано амбулантно возило

Општата болница Охрид денеска доби донација – специјализирано амбулантно возило. Станува збор за донација обезбедена со проект и организациска поддршка

Read more

Бакрачески учествува на Конгресот за интервентна кардиологија во Вашингтон

Д-р Никола Бакрачески од Заводот за кардиоваскуларни заболувања во Охрид, присуствува на еден од најголемите конгреси за интервентна кардиологија кој

Read more