Се отстранува стариот дрворед заради реконструкција на булеварот „Македонски Просветители“

Деновиве започнаа работни активности за реконструкција на булеварот „Македонски Просветители“ согласно правосилно решение издадено од страна на Министерството за транспорт

Read more

Започна реконструкцијата на булеварот „Македонски Просветители“

Од денес започнаа градежните активности за реконструкција и уредување на Булеварот „Македонски Просветители“. Со проектот предвидено е да се изврши

Read more