Честитка од ВМРО-ДПМНЕ по повод 7-ми Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите граѓани им го честита Денот на ослободувањето на Охрид од фашистичкиот окупатор, 7 Ноември. „Вековните

Read more