По синоќешните снежни врнежи дежурните екипи на ЈП „Охридски Комуналец“ на терен

Согласно задолженијата кои ги има Ј.П.„Охридски Комуналец“ по програмата за зимско одржување, дежурните екипи уште од раните утрински часови се

Read more