Од сабота и во наредните 10 дена: 34 по ред Ликовна колонија „Дебрца – 2018“

Во сабота, 14 јули, во Белчишта, општина Дебрца, свечено ќе биде отворена ликовната колонија „Дебрца – 2018“, една од најстарите

Read more

Традиционална изложба на роднокрајни ликовни уметници

Во Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид беше отворена Традиционална изложба на роднокрајни ликовни уметници. Изложбата беше посетена и од

Read more