Утре ќе се спроведе вежбовна активност за боево гаѓање на стрелиштето Бејбунар

Полициски службеници од полициската станица за безбедност во патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Охрид, утре (15.10.2020 година) од

повеќе...