Започнуваат градежни активности за реконструкција на улица „7-ми Ноември“

Од утре 30.08.2023 (среда) започнуваат градежни активности за реконструкција на улица „7-ми Ноември“. Проектот опфаќа изградба на нова атмосферска канализација,

Read more