Прифатена иницијативата на Левица за двосменско работење на градинките во Охрид

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „На состанокот кој советничката на Левица, Виолета

Read more

УНИЦЕФ поддржува професионални заедници за учење во градинките

УНИЦЕФ и Министерството за труд и социјална политика започнуваат нова иницијатива за создавање професионални заедници за учење во градинките кои

Read more

Децата од градинките на едукативен сообраќаен час со панорамски автобус

Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата-Охрид, денеска ја продолжува националната кампања-недела за безбедност во сообраќајот „Го сакам градот

Read more

Градинките во Битола добија прочистувачи за воздух преку иницијативата од Бимилк

На иницијатива на Битолска млекара, а во соработка со компаниите „Кромберг и Шуберт“ и „Синпекс“, вчера беше реализирана донација од

Read more