Честитка од градоначалникот Пецаков за Рамазан Бајрам

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков, упати честитка до сите сограѓани со муслиманска вероисповед по повод големиот верски празник Рамазан Бајрам.

Read more

Градоначалникот Кирил Пецаков упати честитка по повод 1.Мај – Меѓународниот ден на трудот

Градоначалникот Кирил Пецаков упати честитка по повод 1.Мај-Меѓународниот ден на трудот. – Во мое лично име и во името на

Read more

Честитка од градоначалникот Пецаков за Католички Велигден

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков упати честитка до сите Римокатолички верници кои во недела го празнуваат големи христијански празник Велигден.

Read more

Честитка од градоначалникот Кирил Пецаков по повод Меѓународниот ден на Ромите

Градоначалникот Кирил Пецаков упати честитка до припадниците на ромската заедница, по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите. „Со

Read more

Градоначалникот Пецаков на средба со претставници од туристичко-услужниот сектор

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков, денес одржа работна средба со претставници од угостителскиот и чаршиски еснаф, ХОТАМ, Занаетчиската комора и

Read more

Средба на градоначалникот Пецаков со генералниот конзул на Косово во Македонија

Денес, градоначалникот Кирил Пецаков, оствари  протоколарна средба со Генералниот конзул на Косово Агим Красниќи. На средбата Пецаков беше запознат со

Read more

Честитка на градоначалникот Пецаков до српската заедница по повод празникот Свети Сава

Градоначалникот Кирил Пецаков, по повод празникот Свети Сава упати празнична честитка до припадниците на српската заедница. „Со најискрени желби за здравје,

Read more

Градоначалникот Кирил Пецаков Новата година ја дочека на Градскиот плоштад

Во прекрасна атмосфера и расположение, градоначалникот Кирил Пецаков, заедно со охриѓани и гостите Новата 2022 година ја дочека на Градскиот

Read more