Градоначалникот Георгиески на увид на градежните активности кај река Грашница

Градоначалникот Константин Георгиески денеска направи увид на градежните активности за уредување и проширување на коритото на реката Грашница кои се

Read more

Одржана работилница во рамки на проектот „Белчишко блато во нашите срца“

Еколошкото друштво „Грашница“ од Охрид во рамките на проектот „Белчишко блато во нашите срца“ финансиран од од проектот CRESSIDA и

Read more