ВМРО-ДПМНЕ: Беззаконието и уништувањето на брегот на Охридското Езеро во време на СДС и Георгиески

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Беззаконието и уништувањето на брегот на Охридското Езеро во време

Read more