Со низа активности ќе се одбележи патрониот празник на ОУ „Григор Прличев“

Во вторник (06.02.2018) Основното училиште „Григор Прличев“ Охрид со низа активности ќе го одбележи својот патронен празник. Активностите ќе започнат

Read more

Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор или балкон за 2018 година

Традиционално и оваа година Општина Охрид објавува Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор или балкон. Пријавувањето на конкурсот ќе трае

Read more