Градоначалникот Стојаноски потпиша Декларација за отвореност, отчетност и транспарентност на Локалната самоуправа

Градоначалникот д-р Јован Стојаноски ја потпиша Декларацијата за отвореност, отчетност и транспарентност на локалната самоуправа. Декларацијата, која ја иницира невладината

Read more