ЦИВИЛ: Честит Меѓународниот ден на демократијата, да го почитуваме начелото за владеење на демократијата и правото

ЦИВИЛ им го честита Меѓународниот ден на демократијата на сите граѓанки и граѓани, потсетувајќи  дека борбата за демократија во Македонија е

Read more