Интернационален фестивал „Денови на Балканската култура, традиција и уметност во Охрид“

Вечерва на Летната сцена Долни Сарај со почеток од 20:00 часот, по четврти пат ќе се одржи Интернационалниот фестивал „Денови

Read more

Ноќ за паметење на „Долни сарај“: Спектакуларна премиера на NUMB – Tribute to Pink Floyd

Вистински музички спектакл се случи на сцената на „Долни сарај“ во Охрид, каде пред повеќе од 1.000 посетители се одржа

Read more