За крај на 2019 година, ФФМ донираше повеќе од 2000 топки за клубовите од Детска лига

Фудбалската федерација на Македонија организираше семинар за родители и претставници на клубови кои се натпреваруваа во Детска лига на ФФМ.

Read more

СОС БАЛКАНМЕДИА со најголема донаторска акција за лицата со посебни потреби и ранливи групи на граѓани во историјата на Охрид

Здружението за еднаква застапеност на лица со посебни Потреби во медиумите СОС БАЛКАНМЕДИА – Охрид, денеска, во просториите на компанијата

Read more

ИПА – регион Охрид ќе се вклучи во хуманитарната акција за помош на малата Мила Димоска

Интернационалната полициска асоцијација регион Охрид, активно ќе се вклучи во хуманитарната акција за помош на малата Мила Димоска од Охрид

Read more

Ќе се одбележи Неделата на солидарноста „Вашиот прилог – значајна помош“

Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 15 – 21 април 2019, под

Read more

ОУ „Григор Прличев“ ја поддржа акцијата на Црвен крст за промоција на хумани вредности

Учениците и вработените од основното училиште „Григор Прличев“ ја поддржаа програмата на Црвен крст Охрид: Црвен крст во акција –промоција

Read more

Хуманитарна собирна акција на Црвен Крст Охрид „Вашиот прилог – Значајна помош“

Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележување на Неделата на солидарност од 16 – 22 април 2018, под

Read more