Мицкоски: Владата е обезличена, со изгубен кредибилитет- видлива е нејзината неспособност и запрепастувачко незнаење

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва беше во посета на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Охрид, каде оствари средба со голем број

Read more

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со сочувство за смртта на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид изразува огромно жалење и сочувство за смртта на градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски. „Со огромно жалење и

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Партиските интереси на градоначалникот и директорката на ЈП „Билјанини извори“ им се поважни од развојот на спортот во Охрид

Во врска со отчетот на ЈП „Билјанини Извори“ реакција испрати ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид во која стои: „Партиските активности на градоначалникот

Read more

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ Охрид бара вонредна седница на Советот

Советничката Група на ВМРО-ДПМНЕ бара свикување ВОНРЕДНА СЕДНИЦА од претседателката на Советот на општина Охрид, Живка Ангеловска, на која ќе

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ се одрекува од АСНОМ, а лицемерно се поклонува пред спомен-обележјата на борците од НОБ

ОК на ВМРО – ДПМНЕ Охрид испрати соопштение до медиумите, во кое стои: „Херојствата на македонскиот народ и нивните жртви

Read more