Младите здрави дрвја од „Македонски Просветители“ се пресадуваат во градскиот парк

Поради градежните зафати поврзани со реконструкцијата на ул.„Македонски Просветители“, здравите млади дрвја од постоечкиот дрворед со јавори се пресадуваат во

Read more

Се отстранува стариот дрворед заради реконструкција на булеварот „Македонски Просветители“

Деновиве започнаа работни активности за реконструкција на булеварот „Македонски Просветители“ согласно правосилно решение издадено од страна на Министерството за транспорт

Read more

Оштетени неколку возила од пад на дрво на „Македонски просветители“, Комисијата за проценка и отстранување на опасни дрвја на терен

Комисијата за проценка и отстранување на опасни дрвја, излезе да направи проценка на улицата „Македонски просветители“, каде од пад на дрво се

Read more