Започна чистењето на наталожениот материјал во коритото на реката Црн Дрим во Струга

Започна чистењето на наталожениот материјал во коритото на реката Црн Дрим во Струга. Портите на испустот се целосно затворени, а

повеќе...

„Весламе за ретките“

Во услови на пандемија со COVID-19 кога скоро сите јавни настани се откажани поради безбедносни причини со почитување на препораки

повеќе...

Прв состанок за изработка на Планот за управување со сливот на Охридско Езеро

Утре (15.05.2018) во Охрид ќе се одржи почетниот состанок за изработка на Планот за управување на сливот на Охридско Езеро,

повеќе...