Градоначалникот Стојаноски сними едночасовна емисија за ТВ21

Градоначалникот Јован Стојаноски, денеска кај споменикот на Св. Климент Охридски на градскиот плоштад, сними едночасовна емисија за ТВ21.Емисијата од серијалот

Read more