Градоначалникот Пецаков оствари средба со охриѓанецот кој е дел од македонската „Кантер страјк“ репрезентација

Градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков денеска оствари средба со младиот охриѓанец Александар Ќулукоски, член на Македонската „Кантер страјк“ репрезентација,

Read more