Бакрачески учествува на Конгресот за интервентна кардиологија во Вашингтон

Д-р Никола Бакрачески од Заводот за кардиоваскуларни заболувања во Охрид, присуствува на еден од најголемите конгреси за интервентна кардиологија кој

Read more

Кардиолошкиот Завод Охрид ќе се вклучи во одбележување на Седмицата на хипертензијата

Заводот за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања од Охрид активно ќе се вклучи во одбележување на Седмицата на

Read more

Едукативен настан од областа на електро-стимулацијата во Заводот за кардиоваскуларни заболувања

Во организација на Заводот за кардиоваскуларни заболувања Охрид и реномираната компанија за медицинска технологии Биотроник од Швајцарија беше организиран едукативен

Read more

Завод и музеј Охрид со кривична пријава до поранешната директорка

Министерството за култура на Република Македонија ја известува јавноста дека Н.У Завод и Музеј Охрид поднесе кривична пријава против поранешната

Read more