Заев: Од наставата со физичко присуство нема подобра опција

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев со видеообраќање го честиташе почетокот на новата учебна година 2021-2022 година.

Read more

Премиерот Заев и градоначалникот Георгиески официјално ја пуштија во употреба ул. „15-ти Корпус“

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, заедно со премиерот Зоран Заев денеска официјално ја пуштија во употреба улицата „15-ти Корпус“, која

Read more

Заев и Шахпаска: Дополнителни 1.100 лица ќе бидат опфатени со новиот Предлог на Закон за стечајците

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, на заедничка

Read more