17/07/2024

земјоделство

Охрид

Средба на градоначалникот Стојаноски со министрите за земјоделство на Македонија и Албанија Николовски и Пелоши

Градоначалникот Јован Стојаноски, денеска имаше средба со министрите за земјоделство на Република Македонија, Љупчо Николовски и на Република Албанија, Нико

Read More