Денот на Независноста (вторник) е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Северна Македонија (,,Службен весник на

Read more

Став на Петар Колев во врска со поставувањето на албанското знаме на Самуиловата тврдина

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија (ГДУ), Петар Колев со свој став во врска со вчерашниот инцидент со поставувањето на албанското знаме

Read more

ВМРО-ДПМНЕ Струга: Во холот на СОУ „Нико Нестор“ поставено албанско знаме од енормни размери

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Струга испрати соопштение, во кое стои: „За жал, во текот на денешниот ден продолжува срамот кој што

Read more