Автопатот Кичево-Охрид по втор пат ќе го пробие рокот за изведба, се прават анализи за колкав период

Јавното претпријатие за државни патишта подготвува опсежни анализи за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Веќе е извесно

Read more

Се прават анализи колку ќе трае изградбата на автопатот Кичево-Охрид и по јуни 2021 година

Јавното претпријатие за државни патишта во моментов работи на анализа за тоа колкав период би се продолжил рокот за изградба

Read more

Означен почетокот на градежните работи за реконструкција на старата училишна зграда во Волино

Денес во Волино се потпиша договор и се означи почетокот на градежните работи за реконструкција на старата училишна зграда и

Read more