Измамени четири девојки чии фотографии и лични податоци биле злоупотребени за остварување контакти

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „злоупотреба на лични податоци“, СВР Охрид до надлежното Јавно обвинителство поднесе

Read more

Кривична пријава за охриѓанец поради измама при увоз и прва регистрација на возило

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „измама при добивање кредит или друга погодност“, полициската станица од Кичево

Read more

Кривична пријава за двајца стружани кои зеле пари, но не ја изготвиле нарачаната столарија

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „измама“, НККР Струга, до надлежното јавно обвинителство Струга поднесе кривична пријава

Read more