Општина Охрид со поддршка за збратимувањето на ИПА Охрид и ИПА Нови Сад

Синоќа, на свечена пригодна манифестација во Охрид, беше потпишана Повелбата за  соработка и збратимување помеѓу Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) регион

Read more

Потпишана Повелба за соработка и збратимување помеѓу ИПА регионите Охрид и Нови Сад

Синоќа, на свечена пригодна манифестација во Охрид, беше потпишана Повелбата за соработка и збратимување помеѓу Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) регион

Read more

ИПА регион Охрид донираше пакети со прехрамбени производи на 33 социјално загрозени семејства

Интернационалната полициска асоцијација регион Охрид, денеска, на 33 социјално загрозени семејства од Охрид, им донираше социјални пакети со прехрамбени производи.

Read more

ИПА Охрид организира вело тура Охрид-Пештани

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА)-регион Охрид, во сабота (05.06.2021 година), организира спора рекреативна велосипедска тура Охрид-Пештани-Охрид. Стартот е закажан во 09

Read more