МВР нема да толерира и ќе казнува препродавање и употреба на пиротехнички средства

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека препродавањето и употребата на пиротехничките средства, како и употребата на огненото оружје

Read more

ССНМ: Авторските права мора да се почитуваат

Времето на непречено преземање фотографии, видео и авторски текстови на новинарите и медиумските работници мора да заврши. Од јануари ССНМ

Read more