Од петок ќе се враќаат парите од купените билети од откажаниот натпревар Македонија – Косово

Фудбалската федерација на Македонија ги информира сите поддржувачи и навивачи на македонската репрезентација дека од петок, 09.10.2020 до 23.10.2020 преку

повеќе...