Во Охрид отворен нов продажен салон на Рондо Трејд, за кафе и филтри за прочистување на вода

Денес беше отворен новиот продажен салон на Рондо Трејд во Охрид, за кафе и филтри за прочистување на вода. Продажниот

Read more

НУ Библиотека „Григор Прличев“ и кафе „Аквариус“ со заедничка хумана акција за Сара

НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид заедно со кафе терасата „Аквариус“ од Охрид во среда 24 октомври од 11 часот

Read more

Пресечен илегален канал за нелегална трговија со сурово кафе од Македонија кон Албанија

Граничната полиција регионален центар Запад, вчера пресече илегален канал за нелегална трговија со сурово кафе од Република Македонија кон Република

Read more