Започнаа градежните работи на улицата „Кеј Македонија“ во Охрид

Деновиве на улицата „Кеј Македонија“ започнаа градежни активности околу реконструкцијата на истата. Поради тоа улицата е затворена за сообраќај и

Read more

Здружението на поддржувачи на ликот и делото на Јосип Броз – Тито, огранок Охрид реагира на предлог одлуката за преименување на охридскиот Кеј „Маршал Тито“

Здружението на поддржувачи на ликот и делото на Јосип Броз – Тито, огранок Охрид, најостро реагира на предлог одлуката за

Read more